Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Τρία και κάτι χρόνια μετά

Τέσσερα ή καλύτερα τρία και κάτι χρόνια πέρασαν από την τελευταία ανάρτηση που έκανα στο blog. Ξαναγύρισα πολλές φορές και χαιρόμουν με τις συνεχείς επισκέψεις στη σελίδα, αλλά δεν μπορούσα να γράψω ούτε λέξη.

Αυτά τα χρόνια συνέβησαν πολλά που άλλαξαν τη ζωή μου. Οι παλιότεροι αναγνώστε μπορεί να θυμάστε τα προβλήματα που είχα με τη μέση μου. Ίσως σιγά-σιγά να αρχίσω να μιλάω και γι'αυτά. Θα δούμε.

Είχα λοιπόν τόσα πράγματα να κάνω που κάποια στιγμή το Αμμοδοχείο ξεχάστηκε εντελώς.

Τώρα λοιπόν που κάνω ακόμα περισσότερα αποφάσισα να το ξανανοίξω και προς μεγάλη μου έκπληξη -και χαρά- το Αμμοδοχείο συνέχιζε να έχει καθημερινά δεκάδες προβολές και λέω στην ουρά μου "δε γίνεται να τους αφήσουμε έτσι, κάτι πρέπει να κάνουμε γι'αυτό". Βέβαια, πολύ πιθανό να έφταιγε και ο τίτλος της τελευταίας μου ανάρτησης. Όχι να υπερβάλλουμε αλλά το σεξ είναι πιασάρικο, πώς το λένε!

Δεύτερο σοκ: έχουμε ιντερνάσιοναλ κοινό! Δηλαδή μα τη Θεά Μπαστέτ, δείτε το κοινό μου τον τελευταίο μήνα!
Πρώτη χώρα Ουκρανίατρίτη Ρωσία, τέταρτη Αμερική και ακολουθούν Κύπρος (εντάξει, κοινό από εκεί είχαμε πάντα ;)) Βέλγιο, Γαλλία, UK, Γερμανία, Ιρλανδία. Με συγκινείτε φίλοι μου, να το ξέρετε. Μη διαβάζετε όμως μόνο. Αφήστε και κανά μήνυμα, στείλτε μου φωτογραφίες από εκεί που βρίσκεστε.Εγώ πάντως, ήρθα πίσω για να μείνω.--> Υ.Γ.: Πόσο άλλαξε η μπλογκόσφαιρα όσο έλειπα; Πολλοί αγαπημένοι κλείσατε ή κάνατε ιδιωτικά τα ιστολογιά σας. Όσοι είστε στη δεύτερη κατηγορία, προσκαλέστε με να μπορώ να τα διαβάζω ξανά. Επίσης, πόσα καινούρια γαμάτα ιστολόγια δημιουργήθηκαν; Θα σας μάθω όλους!

1 σχόλιο:

  1. Ωχ καλά βρηκες μερος να ψαξεις κοσμο. Οι πιο πολλοι γιναμε 30 τωρα και δεν ειμαστε αστειοι. Αλλοι ακομη χειροτερα καταδικαστηκαν ζουνε στον βολο και εχασαν την ψυχη τους σιγα, σιγα. Υπαρχουν βεβαια 2-3 πιτσιρικαδες που το αιμα τους βραζει και εναντια στο τασεις της εποχης γραφουνε ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή