Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Η τέχνη του στριπτίζ (1)

For the Ladies

Εν όψη αγιοβαλεντίνικων εορτασμών, τα μου-μου-ε είχαν γεμίσει με αφιερώματα περί στριπτίζ˙ από προσφορές σε ειδικά φουστάκια με κλιπ έως σεμινάρια lap dance. Αφού αυτή η μέρα πέρασε, θα κάνω κι εγώ τη συμβολή μου στο πεδίο, μεταδίδοντας τη σοφία και την εμπειρία που απέκτησα. Τυχερά γατάκια!

Καταρχάς -φίλτατοι αναγνώστες- το στριπτίζ μπορεί να θεωρείται πια κάτι συνηθισμένο που κάθε ζεύγος έχει -και καλά- δοκιμάσει, στην πράξη όμως απαιτεί πολύ θάρρος. Πρέπει να βάλεις στην άκρη κάθε ντροπή. Ως ανθρωποειδή έχουμε την τάση να ψιλο-κοροειδεύουμε ό,τι μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα. Αντίστοιχα, οι εκκολαπτόμενοι στρίπερ έχουν την τάση να σκάνε στα γέλια πράγμα που και το mood μπορεί να χαλάσει αλλά και να κλειδώσει τις κινήσεις.
Συμβουλή 1η: Μη γελάτε!
Είτε είστε στο σενάριο που χορεύετε για τον καλό σας, είτε σας χορεύει το μανουλάκι και το δείτε να γελάει άβολα, μην γελάσετε! Επιτρέπονται μόνο τα σέξι χαμόγελα τύπου: "καημένο αγοράκι δεν θα με αγγίξεις ακόμα..."

Προσωπικά, ενώ είχα δει το Striptease στην τρυφερή ηλικία του δημοτικού (και επηρεάστηκα βαθύτατα) το θέμα του στριπτίζ επανήλθε στο μυαλό μου πολλά χρόνια αργότερα και μόνο όταν μου το πρότεινε το μανάρι. Και τελικά, ενώ μπορεί να αφήνεις έναν άνθρωπο να σε βλέπει γυμνό καθημερινά, όταν τσιτσιδωθείς μπροστά του ενώ αυτός είναι ντυμένος, σε πιάνει ένα κοκομπλόκο.
Συμβουλή 2η: Σκεφτείτε ότι είστε θεές
Οι έμπειρες στρίπερ λένε στις νεόφερτες "Η γυναίκα που γδύνεται είναι ανώτερη από τον άνδρα που κοιτάει". Ναι για να τσιτσιδωθώ μελέτησα και το βιβλίο της Χειρδάρη. Όσο για αυτή την ατάκα, μην κολλήσετε σε σεξιστικά επιχειρήματα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, και αφού είναι ιερός (η ικανοποίηση του αρσενικού θεατή), ας σκέφτεται η στρίπερ ό,τι την κάνει να νιώθει ωραία.

Σε αυτό το σημείο θα αναλύσω τα βασικά σημεία όπως τα δοκίμασα στην πρακτική, χωριστά για κάθε φύλλο (θα ακολουθήσει αφιέρωμα στους άντρες...)

Ladies (Part 1)

η playlist
Αδιαμφισβήτητα το You can leave your hat on αποτελεί το κλασικότερο κομμάτι στριπτίζ, αλλά, καθώς το θεωρούσα συνηθισμένο, δεν το δοκίμασα για να σας πω τα "αποτελέσματα" που έχει. Έτσι, θα σας παραθέσω μια playlist την οποία χρησιμοποίησα εν μέρει στο lap dance και άφησα να παίζει και μετά το show για να διατηρηθεί η εμπειρία του στριπτίζ στο μυαλό του θεατή.



το mood
Θέλει οπωσδήποτε προσοχή. Δεν χρειάζονται πολύπλοκα πράγματα για να είναι καλό, αλλά φυσικά καλοδεχούμενος όποιος έχει χρόνο και όρεξη. Το σκηνικό είναι απλό: κλείνουμε τηλέφωνα, αμπαρώνουμε θειές απ'όξω και λοιπές ενοχλήσεις, και στήνουμε μια καρέκλα σε ελεύθερο χώρο (όχι καναπές κορίτσια, θα πιαστείτε και δεν θα μπορείτε να πηγαίνετε κι από πίσω του). Για όσους μένουν με γονείς που βρίσκονται συνεχώς εντός σπιτιού -και σαλονιού- καλή είναι και η καρέκλα του γραφείου. Στη συνέχεια φτιάξτε χαμηλό φωτισμό, κάνει και ένα μαντήλι-φουλάρι πάνω στο πορτατίφ. Τέλος, επίδοξες στρίπερ, φροντίστε να ντυθείτε με σέξι ρούχα που βγαίνουν εύκολα (καλό είναι να βάλετε και τη γόβα σας). Αφού το αγόρι καθίσει αναπαυτικά, σηκώνουμε αυλαία.

οι κινήσεις
Πριν ξεκινήσετε τίποτα περίπλοκα μπαλετικά μαθήματα, pole-dancing κλπ. θα σας σώσω: οι άντρες έχουν πρακτικό μυαλό και δεν θα πολυασχοληθούν με τη χορογραφία σας˙ και γδυτές να σταθείτε μπροστά τους θα καυλώσουν μόνο στο θέαμα. Οπότε, στόχος είναι να τους τυραννήσετε αισθησιακά. Ψάξτε για 1, 2, 3 βιντεάκια να πάρετε ιδέες, αλλά ουσιαστικά αγγίζουμε, κουνάμε γοφούς και σκύβουμε δείχνοντας πωπάκια, βγάζοντας κατιτίς παράλληλα.

η φιλοσοφία
Η τέχνη του στριπτίζ βασίζεται στη διέγερση που προκαλεί το ότι βλέπεις αλλά δεν μπορείς να έχεις. Γι' αυτό και -απ'ό,τι ξέρω- κανένα καλό στριπτιτζάδικο δεν έδωσε τις στρίπερ του για επιπλέον παροχές. Συνεπώς σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσετε τον τυχερό άντρα να σας σταματήσει για να κάνετε σεξ, πριν τελειώσει το show, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑ. Εντάξει, μην του τρίβεστε και μισή ώρα γιατί θα γίνετε ελαφρώς... καριολίτσες. Τα στάδια τελικώς θα είναι τα εξής: ρούχα (ας πούμε) - εσώρουχα - στριγκάκι και ερπώμενη σαν αιλουροειδές στα γόνατα του άντρα. Και επειδή σε αυτό το τελευταίο θα κολώσετε, δεν ξεχνούμε: "είμαστε θεές όταν κάνουμε στριπτίζ".

η παραλλαγή: Οι προτάσεις δεν αναιρούν τη δυνατότητα το στριπτίζ να απευθύνεται σε άλλο θηλυκό. Σε κάθε περίπτωση, καλά να περάσετε όλοι! And stay tuned for part 2.

2 σχόλια:

  1. Αύτα είναι για μωρά!
    Το προτιμώ πιο χυδαίο πλέον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωστέ άγνωστε, όλοι από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν για να κατακτήσουν τη διαστροφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή