Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Η τέχνη του στριπτίζ (2)

Gentlemen, your turn!

Και τώρα έφτασε η στιγμή που όλοι περιμένατε: ανάρτηση για το ανδρικό στριπτίζ! Θα μου πεις τώρα φίλε αναγνώστη, ότι, ναι μεν είναι ωραίο να βλέπεις γατούλες να τσιτσιδώνονται και να σου τρίβονται πονηρά, αλλά ο άντρας ο βαρύς δεν λικνίζεται. Και εδώ θα απαντήσω με σθένος: "όταν είσαι σε μία σχέση -γιατί δεν θα τσιτσιδωθείς στην κοπέλα που ξέρεις δυο νύχτες και μια μέρα- το στριπτίζ πρέπει να γίνεται και από τα δύο φύλα. Όχι για λόγους ισότητας και δήθεν-φεμινιστικές κομπλεξιές, αλλά γιατί απλά είναι καύλα να βλέπεις έναν άντρα να επιδεικνύει τη δύναμή του και να σου πετάει πίσω το παιχνίδι "now you look but cannot touch". Και όταν ο άντρας που κάνει στριπτίζ είναι ο δικός σου, τον ερωτεύεσαι περισσότερο μέσα από τον θαυμασμό (δώσε καλό σεξ και δύναμη-υπεροχή-εξουσία σε μια γυναίκα και πεθαίνει για σένα.


Κρίνοντας το θέμα του ανδρικού στριπτίζ ιδιαιτέρως αμφιλεγόμενο και κρίσιμο, αποφάσισα να θέσω το θέμα στην κοινότητα. Στο forum e-steki αναπτύχθηκαν μερικές ωραίες απόψεις, θετικές και αρνητικές (η σεμνοτυφία θα μας φάει) και δυστυχώς λίγες εμπειρίες (αχ Έλληνα βαρβατάντρα). Αλλά, έψαξα στο ξενόγλωσσο διαδίκτυο (έτσι, να παινέψουμε και τας γνώσεις μας), ρώτησα φίλους και γνωστούς και τελικά θα σας παρουσιάσω και τη δική μου εμπειρία.

Ένας τύπος που βγαίναμε για αρκετό καιρό... εντάξει όταν τα ξαναβρήκα με τον πρώην μου, μια μέρα μου πέταξε την φόρμα όπως βγάζουν οι στρίπερ το εσώρουχο και κουνήθηκε λίγο στο ρυθμό ενός βαρβάτου τραγουδιού που έπαιζε. Τι σκέφτηκα εγώ η πουριτανοσυντηρητική; "Μμμ... βρώμικο παρελθόν έχει αυτός." Τι σκέφτηκε η πληγωμένη γάτα; "Πού τά'μαθε αυτά το καλοκαίρι; Με τι παρέες γύριζε;" Αλλά το θέμα μας είναι άλλο. Πόσο σέξι ήταν τελικά (έμαθα ότι τις κινήσεις τις είχε δει σε στριπτιτζάδικο, ενώ τα είχαμε ξαναβρει - και μετά σου λέει...). Έπειτα τελοσπάντων ανακαλύψαμε το βίντεο κλιπ του Sexy and I Know It και ομολογώ πως το ανδρικό στριπτίζ απενοχοποιήθηκε τελείως στο μυαλό μου. Καταρχάς δείχνει ότι δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ούτε εξωτικό προϊόν ούτε τούμπανο για να κουνιέται σέξι. Και όποιος πει ότι απλώς το βλέπει και σκάει στα γέλια είναι κακόβουλος, μονόπλευρος, μονόφθαλμος και ό,τι άλλο αποφασίσω.

η φιλοσοφία
Το ανδρικό στριπτίζ έχει στόχο κυρίως να αποτελέσει επίδειξη δύναμης. Γι'αυτό και όποιος πάει είτε να προσαρμόσει τις γυναικείες κινήσεις στα μέτρα του είτε να τριφτεί στο θεατή θα φανεί πιο αδερφή κι από γκέυ (γιατί πήγα και στο Athens Pride και είδα πώς χορεύουν). Κάθε χορογραφία μιμείται τις κινήσεις του σεξ. Κι ενώ η γυναίκα σε προκαλεί να την πιάσεις, ο άνδρας-στρίπερ σε πειράζει, σε απειλεί και σου δείχνει τι μπορεί να σου κάνει με τα προσόντα του. Είναι αυτό που έκανε ο Elvis Presley και μιμήθηκε ή συνέχισε ο Michael Jackson.

οι κινήσεις
Με πολύ μεγάλο κόπο εδώ και μία εβδομάδα συνέλεξα επιμορφωτικά βιντεάκια: από το coyote ugly, το full monty (ευχαριστώ venividivici), μια λατινοαμερικάνικη αναπαράσταση και μια γιαγιά που ζητάει στρίπερ για τα 100α γενέθλιά της. Αλλά αυτή τη φορά θα δώσω επιπλέον tips γραμμένα με τα χεράκια μου. Καταρχάς, στο ανδρικό στριπτίζ είναι επιτρεπτό να γελάτε και να χαμογελάτε που και που. Ωστόσο, για να μη γελάει και στο φινάλε η κοπέλα που βλέπει, πρέπει να βγάλετε τα ρούχα με τη σωστή σειρά - μη γδυθείτε και μείνετε με τις κάλτσες!- Άρα, αν φοράτε κάλτσες τις βγάζετε πρώτα, έπειτα ξεκουμπώνετε αργά το πουκάμισο, κάνοντας παύσεις, αλλά μην το βγάλετε αμέσως. Όταν βγει μπορεί να πεταχτεί στην γυναίκα που αδυμονεί και μετά σειρά έχει το φανελάκι το όποιο μπορείτε να βγάλετε γυρισμένος πλάτη (ναι, η ανδρική πλάτη εν δράση είναι ότι πιο σέξι, μαζί με ένα σφιχτό κωλαράκι) και να το στριφογυρίσετε στον αέρα. Τώρα το παντελόνι˙ αν είναι φαρδύ μπορείτε πρώτα να το ξεκουμπώσετε αργά, καθώς κατεβάζετε το φερμουάρ να έχετε και ανάλογη πρόστυχη έκφραση και έπειτα να το αφήσετε να πέσει κάτω. Αν είναι τζιν, προτείνω να το κάνετε καθιστός. Το παντελόνι είναι από τα πιο σημαντικά σημεία, και έχετε τη δυνατότητα να το ανοίξετε και να προκαλέσετε τη φίλη σας με το "boner" που θα πετάει από μέσα, γυρίζοντας στο πλάι. Τονίστε το, χαϊδέψτε το, κάντε το οτιδήποτε για να προκαλέσετε! Το ίδιο να κάνετε και όταν μείνετε με το εσώρουχο˙ εδώ όμως σταθείτε για λίγο, είναι το πικ του σόου! Και τέλος βγαίνει κι αυτό σαν επιβράβευση.

η playlist
Εδώ δεν θα προτείνω αισθησιακά κομμάτια όπως στις κυρίες. Όπως είπαμε στόχος είναι η επίδειξη δύναμης κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με αντιστοίχως δυνατά κομμάτια. Ακολουθούν μερικά κλασσικά καθώς και δικές μου προτάσεις. Ουσιαστικά όμως πρέπει να διαλέξετε ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε καυτός, βαρβάτος και δυναμικός.



η προετοιμασία
Κι εδώ ισχύουν τα ίδια με το γυναικείο στριπτίζ. Η προσεγμένη ατμόσφαιρα είναι σε κάθε περίπτωση θετική αλλά όχι απολύτως απαραίτητη. Είναι το bonus που θα σας κάνει να το απολαύσετε περισσότερο αλλά και οι άντρες θα νιώσουν πιο σέξι. Συνεπώς, μπορείτε να φτιάξετε αισθησιακό φωτισμό, να προμηθευτείτε εσώρουχο με κλιπς (ναι είναι πολύ σέξι και πουλούν τα sex shop), να φορέσετε ακόμα και στολή (μπάτσος και έτσι), να βάλετε μουσική και αρχίζει το show!

Μιας και έρχεται ΣΚ, εύχομαι να περάσετε όμορφα πειραματιζόμενοι. Και για αυτούς που δεν έχουν άμεσα θεατή να επιδείξουν τα ταλέντα τους, μάθε τέχνη κι άστηνα!

3 σχόλια:

  1. αντρικο στριπτιζ ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
    ε οχι!
    ξεφτιλα!
    μα καλα...φανταζεσε ενα παπαρι να πηγαινει πανω κατω????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τι να κάνουμε; ιεραποστολικό και μόνο? ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πιστεύω πως οι γυναίκες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βλέπουν ένα παπάρι να πηγαίνει πάνω κάτω, το αντίθετο θα έλεγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή