Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Όταν το σεξ στραβώνει...


Ένα ποστ γραμμένο ακριβώς ένα χρόνο πριν. Αλλά πάντα επίκαιρο!
Το τελευταίο δίμηνο η θεά τύχη δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή μαζί μου (ίσως πρέπει να ανατρέξω στη μνήμη μου ποιοι μου ευχήθηκαν καλή χρονιά ή πώς πέρασα στην αλλαγή..) και παθαίνω συνεχώς αμυγδαλίτιδες. Η αντίδραση των πρόστυχων φίλων μου είναι χυδαία αντιστοίχως: "Κόψε επιτέλους τις π..."
Πέρα από την πλάκα και λόγω του ερευνητικού μου δαιμονίου, έψαξα να βρω αν θα μπορούσε να υπάρχει σχέση ανάμεσα στους καταραμένους αδένες και το στοματικό σεξ. Κι όμως λοιπόν, βρήκα μια κωμικοτραγική είδηση που δημοσιεύτηκε σε ρωσική εφημερίδα και το αποδεικνύει: Μια νιόπαντρη 19χρονη, ξύπνησε την επόμενη μέρα του γάμου της με αφόρητους πόνους στο λαιμό ενώ παράλληλα αιμορραγούσε. Τι κατέστρεψε το πρωινό του ζευγαριού (την καλύτερη .. ώρα την έχασαν στο νοσοκομείο) ... το πέος του άντρα προκάλεσε πληγές στις αμυγδαλές της κοπέλας, σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών. 
Παράλληλα βρήκα κι άλλες παρόμοιες ειδήσεις, από μοναδικά γεγονότα έως τα πιο συνηθισμένα ατυχήματα κατά τη διάρκεια του σεξ. Ένα σοβαρότερο ατύχημα που διάβασα ήταν το εξής: ένας Νεοϋορκέζος θέλησε να ζήσει αυτό που λένε για τη Νέα Υόρκη "the city that never sleeps" και αποφάσισε να κάνει ένεση κοκαΐνης στο πέος του για να διαρκέσει όλο το βράδυ. Το αποτέλεσμα ήταν να αναπτύξει γάγγραινα και να χρειαστεί να του αφαιρέσουν εννιά δάχτυλα, τα δύο του πόδια και φυσικά το πέος του. Χάθηκε ο κόσμος να αγοράσει ένα κουτί Viagra που θα του ερχόταν πιο εύκολα και οικονομικά; Εκτός από την εξυπνάδα του Αμερικάνου, ακούω από γνωστούς για ελληνικές -σχεδόν αντίστοιχες- καφρίλες, όπως το να βάζουν κρίκο, μπάρα κλπ. Ας μη σχολιάσω την αισθητική είτε αφορά γυναικεία είτε ανδρικά όργανα (περί ορέξεως...), απλά ενημερώνω ότι ο τύπος που ξέρω ότι το έκανε κατούραγε για ένα μήνα αίμα. Καλύτερα να μην πειραματιζόμαστε με σημαντικά όργανα.

Ας περάσω όμως σε μία λίστα με τα πιο συνηθισμένα ατυχήματα και πώς μπορείτε να τα αποφύγετε ή τουλάχιστον να τα αντιμετωπίσετε:

Concept 1: The Carpet Burn
Τι πιο ατμοσφαιρικό από μουσική, κρασί, τζάκι.. πάνω στο χαλί. Το τελευταίο όμως μπορεί να αποτελέσει αιτία εγκάυματος αν τριφτεί πάνω του γυμνό δέρμα. Γι' αυτό, πέρα από το κρασί, πάρτε και μια απαλή κουβέρτα για να αγκαλιαστείτε από κάτω της και όταν ανάψουν τα... αίματα, τη χρησιμοποιείτε για προφύλαξη.

Concept 2: The Swing Thing
Η σκηνή του Sex and the City όπου η αρσενική version της Samantha την καλεί να κάνουν κούνια, ενέπνευσε πολλούς να κρεμαστούν από κούνιες, πολυελαίους και σκάλες, πράγματα που οδηγούν συχνά σε σπασμένα μέλη. Αν δε θέλετε το παιχνίδι να καταλήξει στο ΚΑΤ, όταν αντιληφθείτε ότι δεν έχετε καλή ισορροπία, ενημερώστε αμέσως τον συμπαίκτη σας.

Concept 3: 9 1/2 Weeks
Επηρεαστήκατε από τον John και την Elizabeth και θέλετε να αλειφθείτε με μέλια και σοκολάτες. Το μέλι όμως ενδέχεται να κολλήσει αν έρθει σε επαφή με δασύτριχη και μη αποτριχωμένη περιοχή. Πρόταση: Ζεστάνετε σοκολάτα, ανακατέψτε με γάλα ή κρέμα γάλακτος και απλώστε το μίγμα χλιαρό (δοκιμάστε το πρώτα, στόχος είναι να "ζεσταθείτε" και όχι να καείτε!)

Concept 4: Joint Shower
Καθώς κάνεις ντους, φωνάζεις τον παρτενέρ σου να σαπουνιστείτε. Λίγο το νερό, λίγο το σαπούνι μπορεί να οδηγήσει σε ξεγυρισμένες γλίστρες οι οποίες μπορεί να έχουν πολύ άσχημη κατάληξη αν το μπάνιο σας είναι σούπερ-μοντέρνο, δηλαδή έχει πόρτες από τζάμι. Όσο γεροντίστικο κι αν ακούγεται, ένα πλαστικό χαλάκι που βεντουζώνει μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες..

Concept 5: The Hard Job or Blowing in the Wind
Συνήθης κατάληξη μια κούρσας είναι να χαρεί ιδιαιτέρως ο φαλλός και να "ανθίσει". Τι γίνεται όμως όταν η "γύρη" εκσφενδονίζεται στο μάτι της (ή και του, γιατί όχι) συντρόφου; Εκείνη τη στιγμή μπορεί να νιώσει ένα κάψιμο σαν να απέχει ελάχιστα από την τύφλωση. Η ερυθρότητα στο μάτι συνήθως περνά μετά από μερικές ώρες. Γι'αυτό, όσο είναι δυνατό, προσέχουμε πού στοχεύουμε πριν πατήσουμε τη σκανδάλη.

Concept 6: Wild Wild West
Αν επιδοθείτε σε πολύ wild και careless sex υπάρχει κίνδυνος για "κάταγμα πέους
". Φυσικά δεν πρόκειται για κάποιο κόκκαλο που σπάει, αλλά είναι σοβαρότερο και συμβαίνει όταν το πέος γλυστρά έξω από τον κόλπο και διπλώνεται απότομα. Συνήθως ακούγεται ένας χαρακτηριστικός ήχος σαν κάτι να σπάει, που ακολουθείται από πόνο, ταχεία απώλεια της στύσης με αποχρωματισμό και πρήξιμο του πέους. Δε θα ήθελα να μπω σε ανατριχιαστικές ιατρικές λεπτομέρειες, αλλά είναι σημειωτόν έχει καλύτερη έκβαση όσο πιο έγκαιρη είναι και η αντιμετώπιση. Γι' αυτό, μην περιμένετε να περάσουν δύο μέρες για να πάτε στο νοσοκομείο αν σας συμβεί κάτι τέτοιο.


Και τώρα, αν και ακόμα δεν έχει μπει ούτε η άνοιξη, αλλά επειδή "ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει", θα σας παρουσιάσω και δύο εκτός εποχής ατυχήματα.

Concept 7: Love me TENTer
Οι λάτρεις του κάμπινγκ και της διαμονής σε σκηνή κινδυνεύουν, αν δε σβήσουν το φως κατά τη διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών, να δώσουν παράσταση σε όλη την κατασκήνωση. Το καλοκαίρι ξεχνάμε τις έγνοιες και τα προβλήματα, αλλά ας μην ξεχνάμε και τη διαφάνεια της σκηνής. Εκτός αν η ηδονοβλεψία των γειτόνων είναι μέσα στο concept.

Concpet 8: SeaQuest
Το υγρό στοιχείο αυξάνει αποδεδειγμένα την ερωτική επιθυμία, καθώς όταν το ανθρώπινο σώμα βρίσκεται μέσα στο νερό σε ηρεμία οι καρδιακές σφύξεις είναι έως και 50% λιγότερες. Ο δημόσιος χώρος, παράλληλα, δηλαδή η θάλασσα, ευνοεί τη σεξουαλικότητα, λόγω της ηδονής που προκαλεί το απαγορευμένο. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι ότι οι εραστές θα κολλήσουν... ή με ιατρικούς όρους: "κολεοσπασμός". Δεν πρόκειται παρά για τη σύσπαση μυών που βρίσκονται στην είσοδο του κόλπου, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό του πέους μέσα σε αυτόν. Το παραπάνω φαινόμενο είναι ιδιαίτερα σπάνιο, αλλά αν η σύντροφος νιώσει πόνο κατά τη διάρκεια ή κατά την πρώτη εισχώρηση πρέπει να σταματήσετε για να μην σας μαζεύει το ΕΚΑΒ με σεντόνια. Και μην ξεχνάμε τα μικρόβια που οργιάζουν στο νερό, γι' αυτό προτιμούμε καθαρές παραλίες.
Το αρθρό είναι ενημερωτικό και σε καμία περίπτωση αποτρεπτικό. Ως τελευταία συμβουλή: ό,τι κι αν σας συμβεί, μην ντραπείτε να ζητήσετε άμεσα τη βοήθεια ειδικού.

p.s.1: "Αγαπηθείτε" ελεύθερα! :D
p.s.2: Οι ιστορίες περί αμυγδαλίτιδας και συναφών επιπτώσεων γράφτηκαν καθαρά για ψυχαγωγικούς σκοπούς. 
          Κανένας λόγος δεν υπάρχει να κοπούν οι π...!

5 σχόλια:

  1. ε..αμα δεν εχεις και κανενα ατυχηματακι στην σεξουαλικη σου πορεια δεν λεει μωρε
    αρκει να μην χασουμε κανενα...ακρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το 7 μου θύμισε εκείνο το επεισόδιο του Παρά πέντε που είχαν πάει κάμπινγκ και έτρωγαν σπόρια παρακολουθώντας την απέναντι σκηνή :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @gnostosagnostos: Ε βέβαια! Αυτά είναι τα σημάδια της εμπειρίας...

    @Ουφ!: Νομίζω πως εκείνη η σκηνή μένει αξέχαστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ντόκτορ τρόι είχε κάνει μπότοξ στο πουλάκι του, αχ αξέχαστο nip tuck

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχαχχαχαχαχ! Αυτό το επεισόδιο δεν τό'χα δει! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή