Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Τα καλά κορίτσια παίρνουν μόνο πίπες

Κι έτσι δειλά-δειλά επιστρέφω στο αμμοδοχείο μου μετά τις καλοκαιρινές μου ανακαλύψεις για να καυτηριάσω την καθημερινή πραγματικότητα με τα μάτια μιας μικρής γατούλας.

Μιας και κάθε Σεπτέμβρης μου φέρνει στο μυαλό νέα ξεκινήματα, θα μπορούσα να ασχοληθώ κι εγώ με τα πολιτικά τεκταινόμενα και να σχολιάσω τις βάσεις για τις σχολές που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν ξέρω πόσους τους ενδιαφέρει, μάλλον ακόμα λιγότεροι από αυτούς θα παρατήρησαν ότι φέτος υπήρχε ειδική κατηγορία "Μουσουλμάνοι" οι οποίοι στην πλειονότητά τους μπήκαν με βαθμούς κάτω της βάσης. Στη Νομική Αθηνών μπήκε με 7.000 μόρια! Παράλληλα, φέτος κόπηκε η χορήγηση 10% επί της βαθμολογίας σε αθλητές με ευρωπαϊκές ή παγκόσμιες διακρίσεις. Από αυτό καταλαβαίνω δύο πράγματα: αφενός η Ελλάδα αποφάσισε να μη στηρίξει τους αθλητές και τις θυσίες τους˙ αφετέρου το κράτος αποφάσισε από όλες τις θρησκευτικές μειονότητες να στηρίξει τους Μουσουλμάνους. Όχι τους Εβραίους. Ούτε τα ορφανά και τα παιδιά κάτω του ορίου της φτώχειας. Τα Ivy Colleges είναι χαζά και υποδεέστερα που δίνουν υποτροφίες στους αθλητές και τους πολύ έξυπνους μαθητές που δεν έχουν για τα δίδακτρα.

Αλλά μάλλον τα πολιτικά δεν μου πάνε γιατί κατσουφιάζουν τα μουστάκια μου και ξέρω πως ανυπομονείτε να διαβάσετε τις υπέροχες ιστορίες που άκουσα το καλοκαίρι.





Πάω ωραία και καλά σε ένα μπάρμπεκιου γενεθλίων στα Βόρεια Προάστια... Για καλή μου ή όχι τύχη έχει και άτομα της δικής μου ηλικίας και πιάνουμε κουβέντα για τις διακοπές. Η μεγαλύτερη τύπισσα που είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της στο εξωτερικό, δήλωσε με τουπέ ότι δεν πήγαινε διακοπές τον τελευταίο καιρό γιατί δεν έβρισκε νόημα. "Τι εννοείς;", ρώτησα όλο απορία εγώ. "Ε τι, να πάω σε ένα νησί με φίλες και να ξεφτιλιστώ; Γιατί, για ποιο λόγο πας σε νησί, για να φασώσεις αγόρια. Το κάνω από τα 17 μου και πια (στα 24) δεν βρίσκω νόημα σε αυτό." Που να πηδιόταν κιόλας, λιθοβολισμός θα της άξιζε.

Δεύτερο τραπέζι, γνωρίζω ένα 16χρονο όμορφο γατάκι ομοίου εισοδήματος που μου λέει τον πόνο του για το σχολείο που πηγαίνει και δεν βρίσκει normal κόσμο. Και έμαθα πώς περνούν στα πάρτι τα Βόρεια Προάστια: μεθούν και πέφτουν στις πισίνες (μέχρι εδώ ok), γδύνονται και τσιτσιδώνονται (λίγο too much για σχολείο) η cool δημοφιλής τύπισσα πιπώνει άλλους 10 (...)

Μία άλλη κοπέλα, σε μια πιο μεσοαστική περιοχή αυτή τη φορά, όταν πήγαινε σχολείο τα είχε με ένα αγόρι, αλλά προκειμένου να μείνει παρθένα, του έδινε κώλο (να και τα οθωμανικά).

Σε επόμενη συζήτηση αγοριών μαθαίνω ότι τα 12χρονα παίρνουν μόνο πίπες και δεν σου κάθονται και γενικώς οι άνδρες περιμένουν μία γυναίκα να τους παίξει την φλογέρα πριν την ικανοποιήσουν σεξουαλικά. Και τέλος άκουσα την αδερφή μου να συμβουλεύει στο τηλέφωνο μία φίλη της γύρω στα 26 που θέλει να ρίξει έναν τύπο. Αδερφή: "Ελπίζω να μην του έκατσες από τώρα..." - Φίλη: "Τι λες! Ούτε καν! Μόνο πίπα του πήρα!"





Βλέπω συνεχώς τα κορίτσια και τις νεαρές γυναίκες γυναίκες να κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν τους άντρες και να είναι αρεστές, αδιαφορώντας για τη δική τους ικανοποίηση. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Αμέρικα, που πρωτοστατεί σε τέτοιες μόδες, το ποσοστό που τελειώνει με το σύντροφό τους φτάνει το 28,6%. Δηλαδή, άμα κάνεις σεξ θα είσαι εύκολη, ενώ άμα πέσεις στα γόνατα θα σε θεωρήσει δύσκολη;


Γιατί ρε κορίτσια; Γιατί τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση;


Και όταν έχω γράψει περήφανη όλο αυτό το άρθρο και είμαι έτοιμη να το δημοσιεύσω, έρχεται και η ίδια μου η φίλη και μου κάνει τον παρακάτω διάλογο:

- Από τον Μάιο έχω να κάνω σεξ.
- Μα μέχρι πρόσφατα δεν τραβιόσουν με τον τύπο; Δεν βρισκόσασταν;
- Ε τον Ιούνιο σταματήσαμε. Του πήρα μόνο πίπα τότε δεν μετράει.
- Καλά, και γιατί δεν έκανες σεξ;!
- Ήμουν αξύριστη, δεν ήθελα.
- Και γιατί του πήρες πίπα; Ένιωθες τύψεις;
- Όχι ηλίθια! Γιατί ήθελα προφανώς!
- Και η δική σου ικανοποίηση;
- Μα μου αρέσει να το κάνω, πάρα πολύ.
- Και ο οργασμός;
.......................................................

Άντε καλό μας φθινόπωρο!

censored *

9 σχόλια:

  1. Από την μια σωστά τα λες , από την άλλη είναι και η θεωρία της ηδονής του δίνεστε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχάς καλησπέρα. Κοίτα καλά τα λες, αλλά η πίπα είναι essential για το ανθρώπινο είδος, και δεν χρειάζεται να την κατακρίνουμε, άμα θέλει η κοπέλα να κάνει ας μην την καταπιέζουμε. Καλά για αυτήν που έγραφες παραπάνω δεν θα σχολιάσω καν, για παρθένα μου κάνει όμως :P.

    Υ.Γ. Very glad to have you back, we missed you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. - Καλησπέρα patinio! Γράφοντας το post σκεφτόμουν αυτό ακριβώς το πράγμα που λες... αλλά φαντάζομαι ότι για να το απολαύσει κανείς χρειάζεται εμπειρία και αυτοεκτίμηση˙ δηλαδή ότι 'το κάνω γιατί το γουστάρω'. Anyway.. δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις!

    - Πίκοοοοο!! For every girl who has daddy issues, YOU will be there... for every girl who wants to take revenge on her ex-boyfriends, YOU will be there... για δωρεάν "αλκοτέστ".
    Μου λείψατε :')

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την εποχη των γονιων μας διναν κωλο για τον ιδιο λογο και καλα. Ασε που επαιζε και σεξουαλικη απελευθερωση τοτε και λοιπες ομορφιες αν και δεν ξερω αν ποτε φτασαν ελλαδα. Που καλυτερα βασικα ισως και να βρισκα φριχτο θανατο σε κανα αγνωστο κωλαντερο.

    Τωρα παιρνουν πιπες. Τι σκατα γιατι οσοι γεννηθηκαν στα 80s δεν γευτηκαν καμια χαρα; Κάμερες στα κινητά δεν είχαμε, σορτσακια γιοκ κανα κολαν και πολυ μας ηταν και απο γαμησι τιποτα ποδια ερμητικα κλειστα. Μηπως αυτο μας οδηγησε να κανουμε γκρουπ στο facebook και να νοιωθουμε ανωτεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα με έβαλες σε σκέψεις...
    ...δηλαδή όλες μου οι σχέσεις ήταν με κακά κορίτσια?

    υγ: Ο σωστός άντρας ξέρει και να δίνει ικανοποίηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα μου αρέσούν οι κοπέλες που παίρνουν πίπες στο αφεντικό τους ωραιές κοπέλες αυτές που δε διστάζουν να το κάνουν.Μου αρέσουν πάρα πολλύ τα κορίτσια που αρχίζουν να παίρνουν πίπες 12 ετών αυτα τα κορίτσια μου αρέσουν ακόμα και για σοβαρή σχέση μόλις κλείσουν τα 18 ακόμα και για οικογένεια μου αρέσουν οι γονείς που βάζουν τις κόρες απο 12 ετών να παίρνουν πίπες αυτά τα κορίτσια με τρελαίνουν μολις κλείσουν τα 18 είναι οτι πρέπει.Πολλύ ωραία κορίτσια είναι αυτά που παίρνουν πίπες 12 ετών στην ομόνοια σε δεκάδες άντρες καθημερινά χωρίς προφυλακτικό αυτά τα κορίτσια ειναι των ονείρων μου τα δεύτερα κορίτσια που μου αρέσουν όσο τίποτα άλλο.Τα πρώτα που μου αρέσουν είναι οι 14χρονες μητέρες οι εγκυες 14χρόνες αυτές οι δύο κατηγορίες γυναικών ΜΟΝΟ μου αρέσουν οι 14χρόνες μητέρες οι έγκυες πρέπει να περιμένεις να κλείσει τα 18 για να τις αγγίξεις αλλά πιο συνηθησμένο δυστυχώς είναι οι τσιγγάνες οι ελληνίδες 14χρόνες έγκυες είναι λίγότερες γιατι και γενικώς οι γεννήσεις στην ελλάδα είναι οι λιγότερες παγκοσμίος στην θράκη έχω μάθει οτι έχει περισσότερες 14 χρονες έγκύες και μητέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχουν και κάτι γνωστοί μου που παραπονιόνται οτι η κοπέλα τους τους παίρνει μόνο πίπα καλά κορίτσια δηλαδή κατι 12 χρονες έπαιρναν πίπα στην τάξη την ώρα του διαλήματος και το τραβάγανε απο το κινητό μου έχουν δίξει την κοπέλα τους μερικοί γνωστοί μου και τά δύο φαινόταν πολλυ καλα κορίτσια καί λένε οι γνωστοι μου οτι τους παίρνουν μόνο πίπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ καλά κορίτσια αυτα που παίρνουν μόνο πίπες να πεις στο αγόρι της αν δεις οτι η σχέση τους δεν είναι καλή πλέον να σου την γνωρίσει και να γίνει δική σου να ζήσεις μαζι της για παντα και να κανεις οικογένεια να ψάξεις στο facebook κανεναν που να λέι οτι η κοπέλα του του παίρνει μόνο πίπες και να προσπαθήσεις να γίνει η κοπέλα του δική σου για παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. She is looking into the camera and talking with force and concern about societys ever-falling moral standards. The young man turns off the as his mother comes home.
    Rachel Steele C4S

    ΑπάντησηΔιαγραφή